hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A Levenhuk már Azerbajdzsánban is jelen van: márkánk nemrégiben új fiókirodát nyitott

26.03.2019

Kedves Vásárlónk!

Néhány nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Örömmel jelentjük be, hogy a múlt héten újabb Levenhuk fiókiroda kezdte meg működését! 2019-ben ez már a második újonnan nyílt fiókiroda.

Az új fiókiroda Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban található (pontos címe: 13, Park Hill, White City, Baku, telefonszám: +99412 597-44-40). Baku a dél-kaukázusi térség legnagyobb ipari, gazdasági, tudományos és műszaki központja. Ez az oka annak, amiért ezen a területen Bakut választottuk új fiókirodánk helyszínéül.

Raktárhelyiséggel is rendelkezünk itt, amely optikai felszerelésekkel látja el az ország többi részét és a környező területeket. Örömünkre szolgál, hogy az általunk kínált minőségi Levenhuk optikai elemek világszerte egyre több vásárló számára elérhetőek.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.