hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

A Levenhuk új termékei: Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkóp és Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcső

22.05.2019

A Levenhuk két új termékét szeretnénk Önöknek bemutatni: Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkóp és Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcső. Mostantól mindkét termék megvásárolható weboldalunkon keresztül!

A Levenhuk DTX 300 LCD digitális mikroszkópot alkalmazott kutatáshoz terveztük; nagyítási ereje a 20x és a 600x közé esik. Az eszközt nem átlátszó minták megfigyelésére terveztük. A mikroszkóp órák és ékszerek javításához, műtárgyak értékbecsléséhez, elektromos áramkörökkel történő munkához, otthoni berendezések megjavítására és hobbitevékenységhez használható. A mikroszkópon beépített LCD-képernyő található és külső berendezésekhez is kapcsolható, így lehetővé válik videófelvételek és fényképek készítése.

A Levenhuk Blaze D500 egy figyelőtávcső, beépített digitális kamerával. Az eszköz alkalmas a vadvilág megfigyelésére és sportversenyek nyomon követésére. Nagyítási ereje 50x, valamint videofelvételek és fényképek rögzítésére is használható. A készletben fémből készült háromlábú állvány, memóriakártya (a rögzített adatok tárolására) és távirányító is található.

Az élettartamra szóló szavatosság minden egyes Levenhuk optikai és digitális eszközre érvényes.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.