hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Folyamatosan gyarapszik az európai Levenhuk forgalmazók száma

30.04.2019

Kedves Vásárlónk!

A Levenhuk izgatottan várja, hogy új viszonteladókat üdvözölhessen Magyarországon! Partnereinknek köszönhetően kitűnő optikai eszközeink elérhetőbbé válnak ügyfeleink számára.

Ebben a hónapban egy magyar kiskereskedő, a Tutiplaza.hu került viszonteladóink közé. Ez a vállalat különböző célból kifejlesztett, csúcstechnológiai termékekre specializálódott: otthoni és mindennapi használatra készült elektronikus eszközökre, illetve biztonsági és védelmi intézkedésekhez használt műszaki berendezésekre. Így jelenleg a szakértő és tapasztalt, amatőr kutatók is megtalálják a számukra nélkülözhetetlen eszközöket áruházukban. Ráadásul számos kültéri tevékenységhez és sporthoz használható Levenhuk termék is megtalálható az áruházban felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.

Bízunk benne, hogy tetszeni fog a széles termékválaszték és a kedvező árak www.tutiplaza.hu online áruházában.

A vállalatról további információkat kaphat az alábbi elérhetőségeken:

Mányi Food Kft.

6772 Deszk, Alkotmány u. 13

Tel.: +36705971235

Amennyiben közeli Levenhuk viszonteladót keres, akkor ugorjon erre az oldalra. Ne hagyja ki azt a lehetőséget, hogy szerte a világon megvásárolhatja kiváló minőségű termékeinket. Optikai eszközeink egész élettartamra szóló szavatosságot tudhatnak magukénak, így hosszú távú, biztonságos használatra alkalmasak.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.