hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Új, különleges akciók Levenhuk optikai elemekre

06.05.2019

Kedves Vásárlónk!

Új, különleges ajánlatokat tettünk közzé online áruházunkban. Használja ki az alábbi kitűnő, korlátozott ideig érvényes ajánlatainkat!

Levenhuk Rainbow 2l PLUS és Levenhuk Rainbow 50L PLUS színes mikroszkópok speciális ajánlat

Színes ismeretterjesztő könyvünk rengeteg érdekes tényt ismertet a mikrovilágról és a mikroszkópokról. A mikroszkópok világába bevezető könyv nagyszerű kiegészítő egy belépő szintű Levenhuk Rainbow mikroszkóphoz. Ezek a termékek csodálatos ajándékok egy fiatal felfedezőnek.

Levenhuk Sherman PLUS&PRO és Karma PLUS&PRO távcsövekre vonatkozó akció

Ez egy kiváló lehetőség arra, hogy két minőségi kétszemes távcsövet kapjon egy áráért. A plusz kétszemes távcsövek kisegítik, ha hirtelen társasága akad megfigyelései során, vagy, ha út közben valahol máshol szeretne megcsodálni egy tájat.

Levenhuk Monaco ED és Levenhuk Vegas ED távcsövekre vonatkozó akció

A Levenhuk Vegas ED és a Monaco ED sorozathoz tartozó kétszemes távcsövek vásárlása esetén nagyszerű ajándékban részesülhet. Ezek a kétszemes távcsövek a kiváló minőségű, extra alacsony szórású optikai elemeknek köszönhetően különösen éles és kontrasztos képeket készítenek. A Levenhuk Star Sky Z10 esernyő gyönyörű mintával rendelkezik és Önt, illetve az optikai elemeket is megvédi a zord időjárási körülményekkel szemben.

Levenhuk Blaze PLUS&PRO figyelőtávcsövekre vonatkozó akció

A Levenhuk Blaze PLUS és a Levenhuk Blaze PRO figyelőtávcsövek nagy teljesítményű optikai elemekkel rendelkeznek és mindenféle időjárási körülménynek ellenállnak. A Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső is hűséges társa lehet megfigyelései és útjai során. Ez a kompakt optikai eszköz nem jelent terhet és praktikus spontán sétákhoz vagy kirándulásokhoz.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.