hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

A Levenhuk a „Columba Hypatia: Astronomy for Peace” projekt partnere

13.06.2019

Kedves Vásárlónk!

A „Columba Hypatia: Astronomy for Peace” egy, a GalileoMobile és az Association for Historical Dialogue and Research (AHDR) által lefolytatott, közös projekt. A projektet – amelynek Ciprus ad helyszínt – a csillagászatnak szentelték. Nevét a Columba (magyarul: Galamb) csillagképről kapta, melyben a galamb a békét szimbolizálja.

A fő cél az, hogy felkeltsék a fiatalok érdeklődését szerte a világon magukkal, a tudománnyal és az űrrel kapcsolatban. Mindemellett a csillagászatot eszközként használják arra, hogy a kommunikáció fontosságát és a béke kultúráját hirdessék, melyben az erőszak nélküli világ a legfőbb cél.

A csillagász-önkéntesekből, tanárokból és tudományos szakemberekből álló csapat oktatási célból csillagászati eseményeket szervez. Tevékenységük célja az összetartozás és a globális társadalmi kép erősítése a gyermekekben, akik mind „ugyanazon égbolt alatt” élnek.

A Levenhuk Inc. is támogatta a projektet: 60 és 80 mm-es Meade Infinity teleszkópokat biztosítottunk a programban részt vevő iskolák számára. A csillagászattal a világ még jobb hellyé tehető, és büszkén járultunk hozzá a kezdeményezéshez.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.