hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Különleges ajánlatok rész frissítése

01.07.2019

Kedves látogatók és vásárlók!

Két vadonatúj ajánlatunk van az Önök számára! Ne szalassza el annak lehetőségét, hogy vásárlása mellé ajándék eszközt kaphasson.

Különleges ajánlat a Levenhuk Vegas ED és a Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövekhez
Amennyiben Levenhuk Vegas vagy Levenhuk Monaco ED típusú kétszemes távcsövet vásárol, egy másik – Levenhuk Atom 8x21 típusú – távcsövet kap ajándékba! A könnyű és kompakt optikai eszközöket bárhová kényelmesen magával viheti. A 8x-os nagyítás elegendő még a jelentős távolságban lévő objektumok megfigyeléséhez is. Az eszköz kiváló minőségű optikai elemei világos képet adnak.

Különleges ajánlat a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövekhez
Vásároljon tőlünk Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövet és Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet adunk mellé ajándékba! A Levenhuk Blaze D500 típusú távcső egy modern figyelőtávcső, amelyet kamerával és minőségi LCD-kijelzővel szereltünk fel. Ideális madárleshez, a vadvilág és a környező táj megfigyeléséhez, valamint a megfigyelés csodás emlékeinek minőségi képekben vagy videofelvételekben történő elmentésére is! A Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső remekül kiegészíti egy vérbeli felfedező eszköztárát, mivel kompakt, könnyű, és a 10x-es nagyítási ereje révén a távoli objektumok részletei is jól megfigyelhetők.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.