hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

Különleges ajánlatok rész frissítése

01.07.2019

Kedves látogatók és vásárlók!

Két vadonatúj ajánlatunk van az Önök számára! Ne szalassza el annak lehetőségét, hogy vásárlása mellé ajándék eszközt kaphasson.

Különleges ajánlat a Levenhuk Vegas ED és a Levenhuk Monaco ED kétszemes távcsövekhez
Amennyiben Levenhuk Vegas vagy Levenhuk Monaco ED típusú kétszemes távcsövet vásárol, egy másik – Levenhuk Atom 8x21 típusú – távcsövet kap ajándékba! A könnyű és kompakt optikai eszközöket bárhová kényelmesen magával viheti. A 8x-os nagyítás elegendő még a jelentős távolságban lévő objektumok megfigyeléséhez is. Az eszköz kiváló minőségű optikai elemei világos képet adnak.

Különleges ajánlat a Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövekhez
Vásároljon tőlünk Levenhuk Blaze D500 digitális figyelőtávcsövet és Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcsövet adunk mellé ajándékba! A Levenhuk Blaze D500 típusú távcső egy modern figyelőtávcső, amelyet kamerával és minőségi LCD-kijelzővel szereltünk fel. Ideális madárleshez, a vadvilág és a környező táj megfigyeléséhez, valamint a megfigyelés csodás emlékeinek minőségi képekben vagy videofelvételekben történő elmentésére is! A Levenhuk Atom 10x25 kétszemes távcső remekül kiegészíti egy vérbeli felfedező eszköztárát, mivel kompakt, könnyű, és a 10x-es nagyítási ereje révén a távoli objektumok részletei is jól megfigyelhetők.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.