hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Levenhuk vállalat: legújabb hírek és események – 2019. május és június

19.07.2019

Kedves vásárlók és látogatók!

Bemutatjuk a legújabb vállalati híreket. Egyre bővítjük a piaci jelenlétünket Európában. Az elmúlt két hónapban a Levenhuk részt vett néhány érdekes eseményen Csehországban és Cipruson. Büszkén mutatjuk be új olasz weboldalunk, a – Levenhuk.it indulását.

Levenhuk világszerte

A Levenhuk folyamatosan fejlődik és új területeket hódít meg, miközben fejleszti a Levenhuk termékeket és egyre jobbá teszi azokat. „Levenhuk világszerte” az a hely, ahol megtalálhatja a legfontosabb és legérdekesebb híreket és közleményeket a Levenhukról a világ minden tájáról. Jelen pillanatban a Levenhuk kiváló minőségű optikai termékeit Európa, Észak-Amerika és Ázsia 37 országában lehet megvásárolni.

Új Levenhuk kereskedők

Bulgária: Stemago.com
Horvátország: Theshop.hr

Levenhuk Európa

Új Levenhuk értékelések angolul


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.