hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Új Levenhuk termékek: nagyítók olvasáshoz, varráshoz vagy ékszerekhez

04.09.2019

Örömmel mutatjuk be a Levenhuk új nagyítóit. Elérhetőek modellek olvasáshoz, szakmai tevékenységekhez, kaphatóak kézi nagyítók, állványon használható lámpával rendelkező nagyítók. Az új nagyítók segítenek bármely feladat elvégzésében.

Az új Levenhuk Zeno Handy sorozatban több nagyító is található, különböző nagyítási fokokkal. A sorozatban különböző funkciókkal felszerelt kézi keresőnagyítók találhatók: világítással, bifokális lencsével, műanyag vagy üveg optikai elemekkel.

A Levenhuk Zeno Refit egy másik új nagyítósorozat. Ezek az optikai eszközök fém háromlábú állványokkal együtt kaphatóak és ideálisak mikro áramkörök forrasztásához, modellek összeszereléséhez és órák javításához. A nagyítók bilincsekkel rendelkező tartókkal vannak felszerelve és néhány közülük világítással rendelkezik. Jelenleg csak egy modell elérhető, azonban a termékskála hamarosan bővül.

Az új Levenhuk Zeno Lámpa sorozat számos olyan asztallapi nagyítót tartalmaz, amik lámpaként is használhatóak. A lámpás nagyítók LED vagy fluoreszkáló világítással vannak felszerelve és nagy látómezőt biztosítanak olvasáshoz, varráshoz és bármely apró munkához.

Minden nagyítóra élettartamra szóló szavatosság érvényes. A Levenhuk nagyítók teljes katalógusát itt találja.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.