hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Rengeteg új Levenhuk nagyító a Gem, Handy, Lamp, Refit és Read sorozatokban

26.09.2019

A Levenhuk vállalat még több új nagyítót hoz forgalomba. Nemrégiben több új sorozat és első körben tizenkét modell jelent meg, mostanra pedig már több mint 35 modell kapható. Ne hagyja ki az izgalmas új termékeket!

Levenhuk Zeno Handy

A Levenhuk Zeno Handy sorozatban klasszikus, kezi nagyitok talalhatok. Ezek kozul nehany vilagitassal is rendelkezik, mig mas modellek bifokalis lencset alkalmaznak. A nagyitok uveg vagy muanyag optikai elemekkel vannak felszerelve. A modellekre kulonbozo nagyitasi fok jellemzo, emiatt konnyeden kivalaszthato a megfelelo optikai eszkoz.

A Levenhuk Zeno Read sorozat szinten vadiuj modellekkel buszkelkedhet. Ezek a kezi optikai eszkozok teglalap alaku lencsekkel es LED fenyekkel rendelkeznek. Ezek tokeletesek tervrajzok, terkepek, dokumentumok vagy ujsagok tanulmanyozasara:

Levenhuk Zeno Refit

A Levenhuk Zeno Refit sorozatra kulonosen erdemes odafigyelni. Ezek az optikai eszkozok rendkivul idealisak muhelyben torteno munkavegzeshez. A lencsek femkeretekben helyezkednek el, amelyek nagyfoku szabadsagot kinalnak; a tartoegysegekbe megbizhato es praktikus modon rogzithetok lemezek, epitesi elemek es muszerek. Nehany modellen vilagitas talalhato.

A Levenhuk Zeno Refit ZF7 tartó hasznos apró részletek és szerkezetek megfigyelésére nagyítólencse alatt lévő munkaterületeken.

Levenhuk Zeno Gem

A Levenhuk Zeno Gem sorozat nagyítóit a triplett technológia segítségével alakították ki, kifejezetten ékszer vagy órajavítási munkákhoz. Ezek a kompakt, összecsukható nagyítók üveg optikai elemekkel rendelkeznek és műanyag tokokban kaphatóak.

Levenhuk Zeno Lamp

Az asztalra helyezheto nagyitolampak kenyelmesebbe teszik az apro targyakkal torteno munkat, tovabba a nagyitoval torteno olvasast. Az optikai eszkozok hasznos kiegeszitok a mindennapi eletben es a szakmai tevekenyseg kozben egyarant. A nagyitok szeles latomezovel rendelkeznek, lampakkal vannak felszerelve es kulonbozo nagyitasi fokot kinalnak.

Ebben a reszben az osszes Levenhuk nagyito megtalalhato. Ne feledje, a marka altal kinalt valamennyi optikai eszkozhoz elettartamra szolo szavatossag jar.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.