hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A papírbankjegyek ellenőrzésére szolgáló Levenhuk mikroszkópok új tagja került forgalomba – a Zeno Cash ZC12

05.11.2019

Kedves vásárlók és látogatók!

Nemrégiben mutattuk be Önöknek a papírbankjegyek ellenőrzése alkalmas Zeno Cash zsebmikroszkópok sorozatát. Most új modell csatlakozik a termékcsaládhoz, a Levenhuk Zeno Cash ZC12.

A Levenhuk Zeno Cash ZC12 olyan hordozható típusú mikroszkóp, amely nem átlátszó tárgyak, például fémpénzek, ásványok vagy rovarok tanulmányozására alkalmas. Nagyítási értéke 40 és 60 egység között fokozatos mértékben változtatható, a világítást LED-izzó biztosítja. Az eszközön csíptető is található, ennek segítségével a mikroszkópot okostelefonhoz is rögzítheti, így annak kamerájával akár mikromintákat is fényképezhet. Magával viheti és útközben is használhatja, mivel a Levenhuk Zeno Cash ZC12 kompakt, könnyű optikai eszköz.

A készlet tartalmazza a mikroszkóp tárolására alkalmas puha tokot is.

A Levenhuk Zeno Cash mikroszkópok teljes katalógusát itt találja meg.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.