hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Megnyitottuk Spanyolországban az első Levenhuk fióktelepünket

18.11.2019

Kedves látogatók és vásárlók!

Nemrégiben nyitottuk meg új Levenhuk fióktelepünket Madrid napos fővárosában. Örülünk, hogy az optikai üzleteink hálózatának bővítésével kényelmesebbé tehetjük a kiváló Levenhuk termékek vásárlását.

Boltunkban könnyen megtalálja a turistáknak készült kétszemes távcsövet a Pireneusok középkori várakkal tarkított kilátásának megismeréséhez. És természetesen egyéb optikai eszközök széles választékát is kínáljuk: teleszkópokat, figyelőtávcsöveket, mikroszkópokat, egyszemes távcsöveket és nagyítókat. Minden felhasználói szinthez kínálunk optikai eszközöket a kezdőtől a haladó szintig. Van egy speciális LabZZ termékcsalád gyerekeknek, amely világos színű, ergonomikus kialakítású optikai eszközökből áll.

Mindig új termékeket mutatunk be, valamint modern optikai eszközöket és kiegészítőket kínálunk, amelyek hosszú élettartamúak, és tiszta, éles képet nyújtanak!

Elérhetőség:

Levenhuk Spanyolország

Cím: Calle de Ocaña 87, 28047 Madrid

Telefonszám: +34 615 655241


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.