hívjon minket +36 1 9989202 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

2 tétel (358 980 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás

Üdvözöljük weboldalunkon az új évben, 2020-ban!

09.01.2020

Boldog Új Évet kívánunk Önnek! Boldogan üdvözöljük weboldalunkon! Reméljük, hogy a következő év nagyszerű időszak lesz a csillagászati és tudományos felfedezések szempontjából.

Egyedi ajánlatokkal, új optikai termékekkel és optikai műszerek megújult modelljeivel fogjuk meglepni az év során. Minden termékkategória meg fog újulni: teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek, figyelőtávcsövek, egyszemes távcsövek, nagyítók és optikai tartozékok. Továbbra is részt veszünk érdekes eseményeken, illetve optikai termékeink a jövőben is megtalálhatóak lesznek tematikus kiállításokon és természetesen különleges ajánlatokat is kínálunk majd.

Köszönjük hűségét! Legyen naprakész legújabb híreinkkel, hogy tájékozódjon a fontos eseményekről. Számos új terméket vezetünk majd be a Levenhuk márkájú optikai berendezések kategóriájában. Folyamatosan bővítjük viszonteladói hálózatunkat, hogy optikai termékeink vásárlása még kényelmesebb és még kedvezőbb lehessen.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.