hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

A Levenhuk vállalat összefoglalta a 2019-es év eredményeit

24.01.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Boldog Új Évet és Boldog Karácsonyt kívánunk! Szeretnénk megköszönni a gyümölcsöző együttműködést, és közösen felidézni az év legfontosabb eseményeit.

A vállalat számára rendkívül termékeny évet tudhatunk magunk mögött! Továbbra is gyors ütemben építettük kapcsolati hálónkat: 2019-ben több mint 110 új forgalmazóval kezdtük meg együttműködésünket Európában és az Egyesült Államokban.

3 új Zoom’n’Joy áruházat nyitottunk, számos új optikai terméket vezettünk be, új tételekkel bővítettük a már népszerű termékcsaládokat, valamint jelentősen kiterjesztettük jelenlétünket az európai piacon. A Zoom’n’Joy áruházlánc mára már 13 bolttal büszkélkedhet összesen 8 európai országban. Ezenfelül számos érdekes rendezvényen vettük részt, továbbá különleges promóciókat és világszintű értékesítési kampányokat szerveztünk.

Új áruházak

Levenhuk világszerte

A Levenhuk tovább növeli földrajzi kiterjedtségét

A Levenhuk új területek meghódítása révén folyamatosan fejlődik és növekszik. Az elmúlt évben számos hivatalos képviseleti irodát nyitottunk Európában: Finnországban, Milánóban, Madridban és Azerbajdzsánban.

Jelen pillanatban a Levenhuk kiváló minőségű optikai termékeit Európa, Észak-Amerika és Ázsia 37 országában lehet megvásárolni.

Új optikai termékek

További információk a Levenhuk 2019-es tevékenységéről az eu.levenhuk.com és a levenhuk.com weboldalon olvashatók.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.