hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Szeretettel meghívjuk Önt Balatonfüredre, ahol március 7-én egy csillagvizsgáló eseményre kerül sor

04.03.2020

Kedves Vásárlónk!

Örömmel hívjuk meg a március 7-én (szombaton) 17:00 órakor, a Balatonnál Balatonfüreden, a Koloska-völgyben (Magyarországon) megrendezésre kerülő eseményünkre, ahol az égboltot fogjuk szemlélni. Az esemény szervezője a Bike-Extreme kerékpárbolt és szerviz. A látogatóknak lehetőségük lesz a Levenhuk SkyMatic teleszkóppal megfigyelni az eget. A Levenhuk SkyMatic GoTo teleszkópok egy előre beprogramozott adatbázissal rendelkeznek, aminek adatai segítségével a teleszkóp automatikusan a kívánt objektumra irányul. Ezek a teleszkópok könnyen használhatóak és mozgathatóak, és nagyszerű minőséget biztosítanak.

A megfigyelések helyéül szolgáló Koloska-völgy az egyik leggyönyörűbb megfigyelőpont és a Balaton-felvidék egyik legkellemesebb völgye. A kilátás lenyűgöző, ahol a lábai előtt hever az egész Balatonfüred, a Tihanyi-félszigeten. Ezen a téli estén nagy esély van rá, hogy lássák az Ikrek meteorzáport. Ráadásul a telihold az éjszaka folyamán is látható lesz, így minden tökéletesen adott lesz egy csodálatos eseményhez és szabadidős tevékenységhez az egész család számára.

Kérjük, ne feledje, hogy felhős idő esetén az esemény elmarad.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.