hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Inspiráló megfigyelések Balatonfüreden, Magyarországon

17.03.2020

Kedves Vásárlónk!

A Bike-Extreme Kerékpárbolt és szerviz, valamint a HELL energiaitalok támogatásával csillagmegfigyelő rendezvényt tartottunk március 7-én a Balatonfüreden, a Balatonnál elhelyezkedő Koloska-völgyben (Magyarország).

Nagyon sok ember vett részt a rendezvényen, és mindenkinek lehetősége volt megfigyelni a Holdat egy Levenhuk SkyMatic teleszkóp segítségével. A csodálatos Levenhuk SkyMatic GoTo teleszkópok előre programozott adatbázissal rendelkeznek, amely automatikusan irányítja a teleszkópot a kívánt objektumra. Ezek a teleszkópok könnyen összeszerelhetők, könnyen kezelhetők és mozgathatók, és ráadásul lehetővé teszik égitestek tanulmányozását a Naprendszerünkben és azon túl.

A látogatók – felnőttekkel és gyerekekkel együtt – Budapestről, Győrből, Veszprémből, Balatonfüredről, Siófokról érkeztek, hogy élvezzék a gyönyörű kilátást a Koloska-völgyre, egy nagyszerű pikniket és a csillagos égboltot és jól érezzék magukat. Az éjszaka barátságos és élő lelke minden látogatót inspirált. Izgatottan mutatjuk be a kiváló Levenhuk optikai elemeket, amik segítségével felfedezhetjük a világűrt és összehozhatjuk az embereket.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.