hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Ismerje meg új, különleges ajánlatainkat az online áruházban

03.04.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

A gyermekeknek való Levenhuk LabZZ optikai eszközökre szólóan új akciókat hirdettünk meg. Ezeket a termékeket kifejezetten gyermekeknek és tinédzsereknek tervezzük. Élénk színű, ergonomikus kialakítással rendelkeznek, használatuk pedig biztonságos és egyszerű.

Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp akció

Különleges ajánlataink listáját a Levenhuk LabZZ MG3 iránytűs nagyítóval indítjuk, amely INGYEN jár bármely Levenhuk LabZZ M101 mikroszkóp megvásárlása esetén. A hordozható, kézi nagyítót bárhova könnyedén magával viheti. Ezzel a két optikai eszközzel a gyermek bármilyen apró objektumot megvizsgálhat különböző nagyítási fokozatokon.

Levenhuk LabZZ MTB3 és Levenhuk LabZZ MT2 készletre szóló akció

INGYEN megkaphatja a Levenhuk LabZZ C1 rovarmegfigyelő dobozát, ha Levenhuk LabZZ MTB3 vagy Levenhuk LabZZ MT2 készletet vásárol. Ez a különleges, nagyítós, mérőráccsal rendelkező rovarmegfigyelő doboz a tudományos készlet tökéletes kiegészítője. A gyermek érdeklődését hamar felkelti majd, hogy rovarokat, kavicsokat és növényeket tanulmányozhat a szép, színes kelléken keresztül.

Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetáriumra szóló akció

Levenhuk LabZZ SP10 csillag-planetárium vásárlása esetén teljesen INGYEN jár mellé egy Levenhuk LabZZ F3 zseblámpa. A kompakt, erős LED-fényű zseblámpa alkalmas a sötétben történő tájékozódáshoz, valamint ahhoz, hogy a gyermek felfedezze a körülötte lévő világot. Ezek a termékek a gyermek számára szórakoztató ajándékcsomagot képeznek.

Élvezze a Levenhuk termékek vásárlását! Tekintse meg további akcióinkat itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.