hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Szeretnénk bemutatni az új Levenhuk műszeres mikroszkópokat

11.09.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Tekintse meg az újdonságokat a Microscopes (Mikroszkópok) részben. A Levenhuk három sztereoszkópikus modellje már kapható.

A Levenhuk ZOOM 1B egy binokuláris mikroszkóp, a Levenhuk ZOOM 1T pedig egy trinokuláris mikroszkóp. Mindkettő az új Levenhuk ZOOM termékcsaládban található. Zoom objektívvel és nagy munkatávolsággal rendelkeznek. Ezek a mikroszkópok különösen nagy méretű objektumok (például kődarabok, ásványok, ékszerek és biológiai minták) megvizsgálására használhatók. A mikroszkópok lehetővé teszik a nagyítási fok finom módosítását, valamint a megfigyelések áteső és visszatükröződő fényben történő elvégzését. A trinokuláris modell kibővíthető egy digitális kamerával, amelynek a segítségével fényképes és videós kutatás végezhető.

A Levenhuk 4ST mikroszkóp egy új binokuláris modell a jól ismert Levenhuk ST termékcsaládban. Ez az optikai műszer kombinált világítással rendelkezik, 20-szoros és 40-szeres nagyítást kínál, és kiváló választásnak bizonyulhat, ha Ön nem síkbeli mintákkal szeretne dolgozni.

p>

Kérjük, ne feledje, hogy ezek és más Levenhuk mikroszkópok élettartamra szóló gyártói szavatossággal rendelkeznek.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.