hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Levenhuk vállalat: legújabb hírek és események

14.10.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Tavasz óta, miután a lezárás be lett vezetve és szinte az egész világ megbénult, egy időre abbahagytuk a hírfolyamunk küldését. Izgatottan várjuk, hogy újraindítsuk a hírlevelünket és megosszuk a vállalatunkkal kapcsolatos legfrissebb híreket. A kihívásokkal teli körülmények ellenére folytatnunk kell az új optikai berendezések piacra dobását és a kereskedői hálózatunk továbbfejlesztését. Emellett folyamatosan működtettük irodáinkat és raktárainkat, és menetrend szerint folyamatosan szállítottunk megrendeléseket a kereskedőknek.

Új termékek

Események

Izgalmas vélemények

Levenhuk világszerte

A Levenhuk folyamatos növekedése és fejlődése magába foglalja új területek lefedését, továbbá a Levenhuk termékek fejlesztését is. A weboldalunk „Levenhuk világszerte” részét éppen azért hoztuk létre, hogy itt megtalálhassa a Levenhukra vonatkozó legfontosabb és legérdekesebb világhíreket és publikációkat.

Jelen pillanatban a Levenhuk kiváló minőségű optikai termékeit Európa, Észak-Amerika és Ázsia 38 országában lehet megvásárolni.

Új Levenhuk kereskedők

Bulgária: PerfectZoom.eu
Horvátország: Balina.hr
Dánia: OutdoorAdventure.dk, JuniorGrej.dk, Netcentret.dk
Olaszország: LicenzeProgrammi.com, EnricoSpadetto.it, FotonovaGrosseto.it, FotoGariglio.it, OtticaTelescopio.com, OtticaBarra.it, Isolani.com, LaLuxottica.it, OtticaSkandia.Com, VarideCicognani.it, OutdoorMarket.it, OtticaOsiride.it, FotoOtticaModerna.com, ArmeriaBruschetti.com
Portugália: MadeiraOptics.com
Spanyolország: Lobo-Tactical.com, LensForVision.com, ObservarElCielo.com, CuСuToys.es, Electropolis.es
USA és Kanada: RidgeViewOptics.com, LevelOptics.com, TelescopeTek.com, MagnifyUSA.com, Scopes.com

Levenhuk Európa


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.