hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Új termékek: távvezérlésű Levenhuk digitális mikroszkópok!

02.12.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

A Levenhuk bevezette az új távvezérlésű digitális mikroszkópokat, amelyek már elérhetők az online áruházunkban. A termékcsalád-frissítés a népszerű Rainbow és LabZZ sorozatot érintette, valamint bevezetésre kerül a teljesen új DTX RC termékvonal is. Ismerje meg őket!

A Levenhuk DTX RC mikroszkópokat alkalmazott kutatáshoz terveztük. Optikai és digitális nagyítást is biztosítanak, valamint lehetővé teszik nagyméretű, nem átlátszó objektumokkal (például kövekkel, pénzérmékkel, elektronikai termékekkel, rovarokkal és ékszerekkel) történő munkavégzést. A mikroszkópok beépített színes képernyőkkel, rugalmas tartókon található LED-lámpákkal, valamint vezeték nélküli távvezérlőkkel rendelkeznek. Az összes modell lehetővé teszi Önnek képek és videók nagy felbontásban történő rögzítését. Néhány modellt számítógéphez lehet csatlakoztatni. A mikroszkópokhoz váltakozófeszültségű hálózati tápellátásra van szükség.

A Rainbow sorozatba bevezettünk két új távvezérlésű mikroszkópot, amelyeket tudományos hobbi célra és tanulmányokhoz terveztünk. Kombinált világításuknak köszönhetően lehetővé teszik bármilyen átlátszósági fokú minták tanulmányozását, legyen szó kövekről, rovarokról, textíliákról, biológiai metszetekről vagy másról. Ezek a mikroszkópok lehetővé teszik Önnek képek és videók nagy felbontásban történő rögzítését, valamint forgatható képernyővel rendelkeznek. A készlet magába foglal 12 használatra kész mikroszkóptárgylemezt.

A LabZZ sorozatban található távvezérlésű mikroszkóp hasonló a Rainbow mikroszkóphoz, azonban a tervezése során figyelembe vettük a gyermekek számára fontos szempontokat. A következő jellemzőkkel rendelkezik: világos váz, kis méret és könnyű használat. Alkalmas biológiai metszetek, kövek, kis szerkezetek és más egyebek tanulmányozására.

Ne feledje, minden Levenhuk mikroszkóphoz élettartamra szóló szavatosság jár.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.