hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Ismerje meg új, különleges ajánlatainkat az online áruházban

02.11.2020

Kedves vásárlók és látogatók!

Tekintse meg a frissített Különleges ajánlatok részt. Öt új, Levenhuk optikai eszközökre és tartozékokra szóló ajánlat található benne:

Különleges ajánlat a Levenhuk Blaze Compact és a Levenhuk Blaze Compact ED sorozatra

Megajándékozzuk egy praktikus, tájékozódást segítő eszközzel INGYEN, ha bármilyen figyelőtávcsövet vásárol a Levenhuk Blaze Compact vagy a Levenhuk Blaze Compact ED sorozatból. A Levenhuk DC45 iránytű használható tájékozódáshoz, nyomkövetéshez vagy akár csillagászati megfigyelésekhez is. Kis méretének és könnyű súlyának köszönhetően kényelmesen belefér a zsebébe.

Különleges ajánlat a Levenhuk Nelson egyszemes és kétszemes távcsövekre

Bármilyen Levenhuk Nelson egy- vagy kétszemes távcső megvásárlása esetén INGYEN megkapja a kétszemes távcsövekhez és kamerákhoz való Levenhuk FS10 úszó pántot. Nélkülözhetetlen tartozékot jelent a vízhez közeli megfigyelések során. Ha a kétszemes távcsöve vagy a kamerája véletlenül beleesik a folyó vagy tó vizébe, a pánt megakadályozza, hogy az elsüllyedjen – az úszó pánt a víz felszínén marad, jelezve az eszköz helyét.

Különleges ajánlat a Levenhuk Blaze D200 digitális figyelőtávcsőre

A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcső teljesen INGYEN jár a Levenhuk Blaze D200 digitális figyelőtávcső vásárlása esetén. A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsövet úgy terveztük, hogy a lehető legkényelmesebb megfigyelést tegye Önnek lehetővé. A pupillatávolság állítható, az eszközön dioptriaállító mechanizmus található, a szemlencse pedig puha gumianyagból készült szemkagylókkal van felszerelve. A kétszemes távcső széles látómezővel rendelkezik, így a segítségével egyszerre nagy terület figyelhető meg.

Különleges ajánlat a Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50, illetve Levenhuk Vegas ED 8x32 kétszemes távcsövekre

Vásároljon Levenhuk Monaco ED 8x32, Levenhuk Monaco ED 12x50 vagy Levenhuk Vegas ED 8x32 kétszemes távcsövet, és teljesen INGYEN kap mellé ajándékba egy Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsövet. A Levenhuk Atom 8x21 kétszemes távcsövet úgy terveztük, hogy a lehető legkényelmesebb megfigyelést tegye Önnek lehetővé. A pupillatávolság állítható, az eszközön dioptriaállító mechanizmus található, a szemlencse pedig puha gumianyagból készült szemkagylókkal van felszerelve. A kétszemes távcső széles látómezővel rendelkezik, így a segítségével egyszerre nagy terület figyelhető meg.

Különleges ajánlat a Levenhuk Heritage sorozatú, kétszemes távcsövekre

INGYEN kap egy Levenhuk DC65 iránytűt, ha bármilyen Levenhuk Heritage sorozatú, kétszemes távcsövet vásárol. A Levenhuk DC65 iránytű egy klasszikus modell, amely segít meghatározni a térképen a helyzetet és irányt. A folyadékkal telített számlap révén a mutató gyorsan irányba áll, a beépített világítás pedig lehetővé teszi az iránytű sötétben történő használatát.

Élvezze a Levenhuk termékek vásárlását! Tekintse meg további különleges ajánlatainkat itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.