hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A Levenhuk fiókirodáinak hálózata tovább bővül!

15.12.2020

Kedves látogatók és vásárlók!

Néhány nagyszerű hírrel szolgálhatunk! Örömmel jelentjük be, hogy a múlt héten újabb Levenhuk fiókiroda kezdte meg működését Európában! Az új fiókiroda Funchal városában, Portugáliában található. A város maga Portugália legnagyobb városainak egyike, a madeirai autonóm körzet fővárosa. A város kulturális és történelmi központ is egyben. Funchal városa Portugália egyik legfontosabb turisztikai látványossága. Ez az oka annak, amiért ezen a területen Funchalt választottuk új fiókirodánk helyszínéül. Mostantól a Levenhuk optika, többek között a teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek és figyelőtávcsövek már Portugáliában is elérhetők a gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Szüntelenül keményen dolgozunk azon, hogy új forgalmazókkal építsünk ki kapcsolatot és a világ minden részén nyithassunk új irodákat, így lehetővé téve vásárlóink számára, hogy termékeink minél szélesebb körben elérhetőek legyenek. A Levenhuk 2012-ben kezdett nemzetközi szinten terjeszkedni. 7 évvel később már 20 fiókirodával büszkélkedhetett. Munkánknak köszönhetően ebben a hónapban újabb európai irodával gazdagodik világszintű fiókiroda-hálózatunk. Levenhuk irodák találhatók az Egyesült Államokban, Kanadában, Csehországban, Lengyelországban, Spanyolországban, Németországban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Belgiumban, Luxemburgban, Izlandon, a balti államokban, Ukrajnában, Magyarországon, Bulgáriában, Törökországban, Fehéroroszországban, Romániában, Oroszországban, Finnországban és most már Portugáliában is. Találja meg az Ön számára legkényelmesebb vásárlási lehetőséget gyorsan bővülő fiókiroda-hálózatunk segítségével a Levenhuk optikai elemek vásárlásához!

Elérhetőség:

Levenhuk Portugália

Cím: Rua das Pretas 43, Andar, Sala 9, Funchal, 9000-049, Madeira, Portugália

Telefon: +351 925 281642


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.