hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

A Levenhuk fiókirodáinak hálózata tovább bővül!

23.03.2021

Kedves látogatók és vásárlók!

Örömmel és izgatottan jelentjük be, hogy a Levenhuk két új fiókirodát nyitott Görögországban és Cipruson!

A PLANETARIUM of Thessaloniki nevű új fiókirodánk Görögországban, Thessalonikiben található. Ez az ország második legnagyobb városa. A város Görögország második legnagyobb gazdasági, ipari, kereskedelmi és politikai központja; és egyben fontos közlekedési csomópont Görögország és Délkelet-Európa között. Thessaloniki gazdag történelemmel rendelkezik. Thessaloniki népszerű turisztikai célpont Görögországban. Világszerte a legnépszerűbb turisztikai célpontok egyike. Ez az oka annak, amiért ezen a területen Thessalonikit választottuk új fiókirodánk helyszínéül.

vAz új ciprusi kirendeltségünk: 1010 Asteroskopeion. Helyszíne Nicosia, amely a sziget legnépesebb városa, fővárosa és Ciprus kormányának székhelye egyben. A város a sziget adminisztratív és pénzügyi központja, valamint számos egyetem, főiskola és más oktatási intézmény otthona. A városban található a legtöbb külföldi nagykövetség és számos jelentős offshore cégnek is otthont ad. Ezért döntöttünk úgy, hogy fiókirodánknak ebben a ciprusi városban kell lennie.

Üzletünkben könnyen találhat magának turisztikai távcsöveket, amelyek segítségével tanulmányozhatja Görögország és Ciprus csodálatos természetének, valamint történelmi helyszíneinek látványát. És természetesen egyéb optikai eszközök széles választékát is kínáljuk: teleszkópokat, figyelőtávcsöveket, mikroszkópokat, egyszemes távcsöveket és nagyítókat. Minden felhasználói szinthez kínálunk optikai eszközöket a kezdőtől a haladó szintig. Van egy speciális LabZZ termékcsalád gyerekeknek, amely világos színű, ergonomikus kialakítású optikai eszközökből áll.

Szüntelenül keményen dolgozunk azon, hogy új forgalmazókkal építsünk ki kapcsolatot és a világ minden részén nyithassunk új irodákat. Mostantól a Levenhuk optika, többek között a teleszkópok, mikroszkópok, kétszemes távcsövek és figyelőtávcsövek már Görögországban és Cipruson is elérhetők a gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Elérhetőség:

1. PLANETARIUM of Thessaloniki

Antoni Tritsi, 15-17, 57001, Pilea, THESSALONIKI, GREECE

+30 2310533902, +30 2310541826

2. 1010 Asteroskopeion

21-23 Grammou Street, 1010 NICOSIA, CYPRUS

00352 0 22 677 727


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.