hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Új mikroszkóp-tartozékok a Levenhuk MED sorozatban

13.09.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Örömmel mutatjuk be a mikroszkópokhoz való 18 szemlencsét és objektívet. Mindegyikük a Levenhuk MED sorozatának része, és kompatibilis a legtöbb modern mikroszkóppal.

Szemlencsék Klasszikus, univerzális szemlencsék 30 mm-es tubusátmérővel. Fémvázban elhelyezett lencséik üvegből készültek. Kiváló minőségű képet nyújtanak. Ezek a szemlencsék tökéletes választást jelentenek mind az amatőr, mind a laboratóriumi megfigyelésekhez.

Akromatikus objektívek A klasszikus optikai rendszerekkel összevetve az akromatikus optika élesebb és kontrasztosabb képet biztosít. A Levenhuk MED sorozata két akromatikus objektívet tartalmaz: egy 20- és egy 60-szoros nagyításút. A 60-szoros objektívet rugós kerettel láttuk el.

Plan (sík) akromatikus objektívek A plan (sík) akromatikus optika biztosítja a legkiválóbb minőségű képet. Ezek a lencsék kitűnő választást jelentenek a laboratóriumi kutatásokhoz, hiszen szinte teljesen kiküszöbölik az optikai aberrációt. A plan (sík) akromatikus objektívek alkalmasak mikrobiológiai kutatásokhoz. A Levenhuk MED sorozata 4–100-szoros nagyítású objektíveket tartalmaz. A 100-szoros objektív olajimmerzióhoz is használható. Három objektív (40х, 60х és 100х) rugós keretet kapott.

Végtelen-plan-akromatikus objektívek A végtelenre korrigált optika lehetővé teszi sokféle kiegészítő mikroszkóp-tartozék (polarizátorok, fáziskontraszt-eszközök stb.) beszerelését. Azonban ilyenkor az objektíveknek is végtelenre korrigáltnak kell lenniük. A Levenhuk MED sorozata hat új végtelen-plan-akromatikus objektívet tartalmaz. Nagyításuk 4-szeres és 100-szoros közötti. A 100-szoros objektív olajimmerzióhoz is használható, továbbá a 40x, 60x és 100x objektívek rugós kerettel vannak felszerelve.

Az összes mikroszkóp-tartozék elérhető itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.