hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

A Levenhuk távcsövek széleskörű megújulása! Most először a Levenhuk Blitz BASE és a Blitz Plus termékcsalád tagjai kedvezményesen kaphatók!

19.07.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

A Levenhuk vállalat nemrégiben új távcsöveket mutatott be: a kezdők számára tervezett Blitz BASE és a Blitz PLUS termékcsalád tagjait. Már kaphatók online áruházunkban. Ismerje meg új termékeinket!

A Levenhuk Blitz BASE távcsövei bármilyen korú, kezdő felhasználó által alkalmazható refraktorokból és reflektorokból állnak. Segítségükkel megfigyelheti a Holdat, a Naprendszer bolygóit, a galaxisokat és fényes mélyég-objektumokat is. Az azimut állványnak köszönhetően a termékcsalád teleszkópjai egyszerűen használhatók. A készlet minden szükséges tartozékot tartalmaz.

A Levenhuk Blitz PLUS távcsövei szintén refraktorok és Newton reflektorok, de ezeket a termékeket ekvatoriális állványra szereltük fel. Ezzel a típusú állvánnyal kényelmesebben követhetők a gyorsan mozgó csillagászati objektumok és könnyebben készíthetők vele asztrofotók is. A termékcsalád teleszkópjait az ambiciózus kezdők számára is ajánljuk. A változatos megfigyelésekhez az összes szükséges tartozék megtalálható a csomagban.

Kérjük, ne feledje, hogy a Levenhuk távcsöveire élettartamra szóló gyártói szavatosságot adunk.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.