hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Ismerje meg új termékeinket: Dobson teleszkóp és optikai tubus mélyég megfigyeléshez a Levenhuk Ra termékcsaládból, lencsék, Barlow-lencsék, szűrőkészletek és kómakorrektor

03.09.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Szeretnénk bemutatni az új Levenhuk optikai eszközöket azamatőr csillagászok számára. A Levenhuk Ra termékcsalád új teleszkópjai és optikai tubusai, valamint a szemlencsék és a kiegészítő tartozékok hatalmas választéka a következőkből áll. Itt vannak az új termékeink!

Teleszkópok

Levenhuk Ra 150N Dobson teleszkóp – kezdő szintű Newton reflektor, paraboloid primer tükörrel és alumínium bevonatú optikával. A teleszkóp az egyszerűen használható Dobson-állványra rögzíthető. Robosztusabb, mint a szokásos csapágyak, és sima mozgást biztosít az optikai tubus számára. A készlet két különböző gyújtótávolságú szemlencsét tartalmaz, így azonnal megkezdheti a megfigyeléseket. A teleszkóp kiválóan alkalmas a város fényeitől távoli vizuális megfigyelésekre.

Levenhuk Ra 200N F5 optikai tubus szerelvény – 200 mm-es rekesznyílású optikai tubus. Paraboloid elsődleges tükre alumínium bevonattal és hűtőventilátorral rendelkezik. Szinte megduplázza az optika hőmérséklet-stabilizációját, így sokkal gyorsabban meg tudja kezdeni a megfigyeléseket. Tökéletes a mélyégbolt megfigyeléséhez és kompatibilis minden 2''-os tartozékkal. Megfizethetőbb, mivel az állvány, a tartó és az szemlencsék nem részei a készletnek.

Levenhuk Ra 150C Cassegrain optikai tubus szerelvény – Cassegrain reflektor, amely elsődleges paraboloid tükörrel és másodlagos hiperboloid tükörrel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kapott képnek nincs gömbtorzulása. A tubus csodálatos képet nyújt az éjszakai égboltról. Megfizethető, mivel a készlet nem tartalmaz optikai kiegészítőket. A tubus nagyszerű választás kezdők számára.

Barlow-lencsék

A Barlow-lencse egy optikai kiegészítő, amely bővíti bármely teleszkóp képességeit. Növeli az optikai rendszer nagyítását, az különböző szemlencsékkel használható. Így három szemlencse és egy Barlow-lencse hat különböző nagyítást biztosít. Az akromatikus lencsék a legmegfizethetőbbek. Olyan képeket nyújtanak, amelyeket kellemes nézni. Az ED akromatikus üveglencsék sokkal jobban csökkentik a kromatikus aberrációkat. Kicsit többe kerülnek, de élesebb képet nyújtanak. Az apokromatikus lencsék a legjobb minőségű képet nyújtják.

Plössl szemlencsék

A Plössl szemlencsék a csillagászati megfigyelések klasszikus tartozékai. Ha nem tudja, melyik szemlencsét válassza, vegye ezt. A Plössl szemlencse nagyszerű kiegészítő, amely bármilyen megfigyeléshez jól használható. Vitathatatlan előnye az ésszerű ár. Az összes Levenhuk Plössl szemlencse optikai üvegből készül és teljesen több rétegben bevonatolt. 1,25"-os hengerátmérővel, színszűrővel és lehajtható szemkagylóval rendelkeznek.

Szűrőkészletek

A fényszűrők a finom részleteket emelik ki. Részletesebb megfigyelést nyújtanak a jól ismert csillagászati objektumokról. Három készletet kínálunk. Mindegyik különböző számú fényszűrőt tartalmaz.

Egyéb kiegészítők

A Levenhuk Ra termékcsalád egy új kiegészítővel bővült a nagy rekesznyílású reflektorokhoz. Csökkenti az optikai torzítást (kómát), amely rendszerint a kép szélén keletkezik, és szűkíti a látómezőt. A Coma Corrector 2"-os hengerátmérővel rendelkezik, és nem befolyásolja a teleszkóp nagyítását.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.