hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Új Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök

13.09.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Ne hagyja ki a megújult termékskálát! Először a kínálatban Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök! Az új termékcsalád három modellt tartalmaz: egyszemes távcső, kétszemes távcső és Wi-Fi-s kétszemes távcső.

A Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközök megszüntetik a vakító fényt. Nem csak teljes sötétségben, hanem szürkületben és nappal is használhatók megfigyelésekhez. Ugyanúgy használhatók nappali megfigyelésekhez, mint a normál kétszemes távcsövek. Nappal színes, éjszaka viszont fekete-fehér képet állítanak elő, és utóbbi esetben a látótávolság 300 méter. A kép tisztaságának és kontrasztjának a javítása érdekében ajánlott a beépített infravörös világítást használni. Állítható a fényerőssége, és a segítségével az eszköz képes alkalmazkodni a megfigyelési körülményekhez.

Az összes Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszköz rendelkezik beépített rögzítővel, ami képes fényképeket és videókat rögzíteni és azokat elmenteni egy memóriakártyára. Az eszköz cseppálló vázán található egy 1/4"-es menet. A digitális éjjellátó eszközök AA elemekkel működtethetők, amelyek akár 10 óra folyamatos működést biztosítanak.

A Levenhuk Halo 13x Wi-Fi digitális éjjellátó kétszemes távcsövek egy további funkcióval is rendelkeznek. Ez pedig a Wi-Fi, aminek a segítségével az eszköz okostelefonnal vagy táblagéppel is vezérelhető. Az Apple App Store és a Google Play áruházban elérhető egy ingyenes mobilalkalmazás. Ennek az alkalmazásnak a segítségével beállíthatja a háttérvilágítás fényerősségét, fényképeket és videókat rögzíthet, valamint kényelmesen rendezheti az elmentett fájljait.

Kérjük, ne feledje, hogy a Levenhuk Halo digitális éjjellátó eszközökre élettartamra szóló gyártói szavatosságot adunk.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.