hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »
3-napos garantált szállítás
A COVID-19 vírus ellenére
a normálisnak megfelelően dolgozunk!

Discovery: új márka a Levenhuk optikák termékcsaládjában

28.09.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Büszkén jelentjük be, hogy a Levenhuk termékértékesítési licencmegállapodást kötött a Discovery Channel csatornával. Ezen megállapodás révén bevezetünk egy új termékvonalat a Discovery márkanév alatt. A termékvonalban személyes, oktatási és munkacélokra szolgáló optikai műszerek találhatók.

A Discovery Channel világszerte tájékoztatja, szórakoztatja és inspirálja nézőit azzal, hogy bemutatja lenyűgöző világunk csodáit és sokszínűségét. A Discovery termékvonallal lehetőséget kínálunk emberek milliói számára, hogy felfedezzék a világot és kielégítsék a kíváncsiságukat, valamint sokféle impozáns történetet mutatunk be a különböző műfajokban, beleértve a tudományt és a technológiát, a felfedezést, a kalandot, a történelmet, valamint a világunkban élő és azt formáló emberekről, helyekről és szervezetekről szóló részletes kulisszatitkokat.

A Discovery optikák megfelelnek a Discovery Channel magas normáinak. A Discovery termékvonalban mikroszkópok, teleszkópok, kétszemes távcsövek, figyelőtávcsövek, nagyítók, időjárásjelző állomások és ezekhez kapcsolódó más termékek találhatók. Jelenleg több mint 100 Discovery márkájú termék gyártása van folyamatban. Különös figyelmet fordítunk a csomagolóanyagokra, így minden egyes eszközt egy szép dobozba gondosan becsomagolva szállítjuk a vásárlóknak.

Ezeket a Levenhuk által gyártott és a Discovery által támogatott optikákat Európa-szerte már több országban forgalmazzák.

Ezek a termékek már kaphatók!

Discovery figyelőtávcsövek

Discovery tartozékok


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.