hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Discovery Artisan: új mikroszkópok munkához és hobbihoz

11.10.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Örömmel mutatjuk be új Discovery Artisan mikroszkópjainkat! A Discovery Artisan mikroszkópok készen állnak a különféle ügyféligények maximális kielégítésére. Kezdőknek és profiknak is tökéletesek. Minden eszközt gondosan csomagolunk – vonzó dobozba, amelyet könnyű értékesíteni vagy ajándékba adni.

Ezeket a gyakorlati munkákhoz tervezett digitális mikroszkópokat munka- és hobbicélokra is lehet használni. Alacsony és közepes nagyítással történő vizuális megfigyelésekhez, fényképezéshez és videórögzítéshez, valamint lineáris és szögmérésékhez tervezték. Minden mikroszkóphoz mellékeljük a szükséges kábeleket és szoftvereket a készletben.

Ezek a mikroszkópok numizmatikusoknak, ékszerészeknek, állatorvosoknak, modellezőknek, geológusoknak, restaurátoroknak, villanyszerelőknek és sok más célközönségnek megfelelők.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.