hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

19 tétel (386 610 Ft Áfával)
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Ismerje meg új, különleges ajánlatainkat az online áruházban

03.11.2021

Kedves vásárlók és látogatók! Tekintsék meg a frissített Különleges ajánlatok részt. Öt új, Levenhuk optikai eszközökre és tartozékokra szóló ajánlat található benne:

Levenhuk Heritage kétszemes távcső akció
Vásároljon Levenhuk Heritage BASE és Heritage PLUS kétszemes távcsövet, és megkapja a Levenhuk Atom 8x21-es méretű kétszemes távcsövet INGYEN. A Levenhuk Atom 8x21-es modellje tökéletes kétszemű távcső gyermekek részére kompakt méretének, könnyű súlyának és kivételesen egyszerű kezelésének köszönhetően. A kétszemes távcső széles látómezővel rendelkezik, így segítségével egyszerre nagy terület figyelhető meg.

Különleges ajánlat Levenhuk SkyMatic teleszkópokra
Szerezze meg a színes csillagász kézikönyvet és egy Levenhuk A10 Okostelefon adaptert INGYEN bármelyik Levenhuk SkyMatic teleszkóp vásárlásával. A könyv olvasók széles köre számára készült, nagy segítséget jelent a csillagászat alapjainak elsajátításában. Közérthető módon mutatja be az összetett csillagászati nézeteket. A Levenhuk A10 okostelefon adapter nagyon hasznos tartozék – segítségével a telefon a teleszkópra rögzíthető, így minden eddiginél könnyebbé válik az asztrofotózás folyamata.

Levenhuk LabZZ TK teleszkóp akció
Vásároljon bármilyen Levenhuk LabZZ TK teleszkópot, és megkapja a Levenhuk LabZZ tellúriumot ajándékba teljesen INGYEN. A tellúrium nagyszerű szemléltetőeszköz a csillagászat és földrajz órákhoz. A tellúrium megmutatja, hogyan változnak a holdfázisok és az évszakok, és miért van egy évnek tizenkét hónapja. A Nap modell belső világítással van ellátva.

Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp akció
Az előkészített Levenhuk N10 NG tárgylemez-készlethez teljesen INGYEN juthat hozzá bármely Levenhuk DTX 50 digitális mikroszkóp megvásárlásával. Az előkészített tárgylemez-készlet segítségével különböző mintákat tanulmányozhat további előkészület nélkül. A kísérletező készlet több üvegfedelű üres tárgylemezt tartalmaz saját tárgylemezek készítéséhez.

Különleges ajánlat a Levenhuk Nelson egyszemes és kétszemes távcsövekre
Bármilyen Levenhuk Nelson egy- vagy kétszemes távcső megvásárlása esetén megkapja a Levenhuk FS10 úszó pántot INGYEN. Ez a tartozék szinte elengedhetetlen azok számára, akik vízben végeznek megfigyeléseket. Az úszó pánt a víz felszínén marad, így jelzi a készülék helyzetét, ha időnként vízbe ejtené.

Élvezze a Levenhuk termékek vásárlását! Tekintse meg további különleges ajánlatainkat itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.