hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Discovery Gator kétszemes távcsövek: 9 új termék bármilyen megfigyelési célra

08.12.2021

Kedves Ügyfeleink!

Örömmel jelentjük be, hogy megérkeztek a Discovery Gator kétszemes távcsöveink. A termékcsalád modelljei tökéletesek utazáshoz, madár- és állatmegfigyeléshez, valamint egyéb, változó nagyítást igénylő célokra. Összesen 9 általános célú modell létezik.

Mindegyik Discovery Gator távcső kiváló fényerőt és kontrasztot biztosító BK-7 üvegből készült optikával és bevonattal rendelkezik. A gumírozott váz védett a nedvességtől és a portól. További funkciók közé tartozik a dioptria-korrekció és a központi fókuszálás.

Kompakt kétszemes távcső gyalogtúrákra
A tetőélprizmás rendszerű kialakításnak köszönhetően ezek a távcsövek könnyűek és kompaktak, egyszerűen tökéletesek gyalogláshoz és utazáshoz. Ideális nappali megfigyelésekhez, kiváló választás lesz a túrázás és kempingezés szerelmeseinek. 8x–16x-os nagyítással kapható.

Kétszemes távcső vadászathoz és horgászathoz
A három Porro modell nagyobb lencsékkel rendelkezik – optimális választás vadászathoz és horgászáshoz! Az utazó távcsöveknél nagyobb modellek nagy fényű optikát kaptak, amelyek szürkületben és gyenge megvilágítási körülmények között is használhatók. Az állványra szerelhető távcső 8x és 20x közötti nagyítással kapható.

Kétszemes távcső változtatható nagyítással
Ez a két Porro modell rendkívül sokoldalúan használható a változtatható nagyítási tartománynak köszönhetően.

A Discovery optikák teljes választéka elérhető itt.


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.