hívjon minket +36 1 260 7979 vagy Kattintson ide ha inkább üzenetet szeretne küldeni

A kosár üres
Ingyen szállítás 30 000 Ft rendelési érték felett.
Élettartamra szóló garancia - tekintse meg a részletes tájékoztatást »

Hat ÚJ termék a Discovery sorozaton belül: terepi és vízen úszó kétszemes távcsövek

03.12.2021

Kedves vásárlók és látogatók!

Örömmel ajánljuk Önöknek a Discovery márka számos új termékét! A kétszemes távcsöveket kifejezetten a vadvilágot felfedezni vágyók, vagyis vadászok, horgászok, kempingezők túrázók, valamint a vitorlázás és extrém vízisportok rajongói számára terveztük. Az összes modell optikai rendszerének alapja a Porro prizma. A prizma teljesen bevonatolt üvegből készült, gumírozott váz védi. A modellek háromlábú állványra is helyezhetők.

A Discovery Field sorozatba megfigyelésre, célobjektum megtalálására és útvonalkijelölésre alkalmas klasszikus terepi kétszemes távcsövek tartoznak. Az optikai elemek BK-7 típusú, típusú, több rétegben bevonatolt üvegei 8x-os, 10x-es és 12x-es nagyítás mellett is fényes képet hoznak létre. Szélesebb látómezejű, nagy teljesítményű kétszemes távcsövet is választhat. Mindenki talál számára megfelelő eszközt!

Discovery Field 8x42 kétszemes távcső Discovery Field 10x50 kétszemes távcső Discovery Field 12x50 kétszemes távcső

A Discovery Breeze termékvonalba vízen úszó, kétszemes távcsövek tartoznak, amelyeket vitorlázáshoz és tengerparti megfigyelésekhez alakítottunk ki. Vízálló vázuk nem merül a víz alá, még akkor sem, ha esetleg kiesnének a csónakból. A színes kivitelezésnek köszönhetően még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is észrevehetők. A teljesen bevonatolt, BaK-4 típusú üvegből készült optikával, 7x-es nagyítás mellet éles kontrasztú és élénk képeket alkotnak a használó számára. 

Discovery Breeze kétszemes távcső Discovery Breeze 7x50 Solar vízen úszó kétszemes távcső Discovery

A kétszemes távcsövet az alapvető tartozékok teszik teljessé; emellett élénk színű, márkanévvel ellátott dobozban adjuk őket. Remek ajándék az új évre a szabadtéri sportok szerelmeseinek!


Feliratkozás a hírlevélre


Iratkozz fel ingyenesen!

Kövesd híreinket, így megkaphatod új termékeinkről, kedvezményeinkről és ajánlatainkról szóló legfrissebb információkat.

Iratkozz fel ingyenesen!
E-mail cím: 
Hozzájárulok személyes adataim gyűjtéséhez és feldolgozásához.
Az űrlapon elküldött személyes adatokat kizárólag rendelése vagy kérelme feldolgozásához használjuk fel. Adatait a jogszabályoknak és a GDPR 2016/679 (az EU Általános Adatvédelmi Rendeletének) megfelelően, biztonságosan tároljuk.